Om oss

Ett komplett erbjudande

HLB Carlsson & Partners startade 1998 som idag består av revisorer, redovisningskonsulter och skattejurister. Sedan 2018 har vi gått samman med HLB revisorsgruppen i Malmö vilket inneburit att vi ingår i det globala nätverket HLB International. Nätverket består av fristående revisions- och konsultbyråer med medlemmar i mer än 100 länder vilket ger oss möjlighet att sammanföra kunder med konsulter i de flesta länder runt om i världen. Som kund hos oss har du alltid en egen kontaktperson, som självständigt driver arbetet med sina kunder. Alla våra revisorer och konsulter har lång erfarenhet och vi ser gärna att en och samma person följer med på din ”resa”.

Mer än en vanlig revisionsbyrå

Naturligtvis arbetar vi med det självklara för en revisionsbyrå: revision, redovisning och skatt. Men HLB Carlsson & Partners gör mer än så – för att vi är mer än så. Vi är passionerat intresserade också av sambandet mellan företaget och dess ägare, i all synnerhet när ägaren själv är aktivt involverad i verksamheten. Vi vet hur det är, för vi är själva ett sådant bolag. Vi vet hur nära knuten ägaren kan vara till sitt företag, och vi vet hur dramatisk hävstångseffekten kan bli för ett beslut i bolaget: ibland kan ett gott råd i rätt ögonblick göra hela skillnaden. Det är därför varje företagare behöver en levande relation med en revisionsbyrå som verkligen känner deras verksamhet och vad som gör den unik; som vet vad det handlar om och som själv lever i den här verkligheten.

Tre typer av kunder

Framför allt vänder vi oss till tre typer av kunder: ägarledda lokala bolag, internationella företag med moderbolag och/eller dotterbolag i Sverige samt mindre, noterade svenska bolag. Helst vill vi ta ett helhetsgrepp. Det är då vi kan prestera allra bäst för er. I slutändan är det ju samma plånbok, och genom helhetsgreppet ökar möjligheterna att optimera resultatet skattemässigt – både för bolaget och för privatpersonen.

En del av HLB International

Carlsson & Partners ingår sedan 2008 i HLB International. Det är ett globalt nätverk av revisions- och konsultbyråer med medlemmar i mer än 100 länder. Nätverket ger oss möjlighet att sammanföra kunder med revisorer i de flesta länder i hela världen.

Läs mer om HLB här: https://www.hlb.global/.

Kontakta oss

Oavsett fråga så hjälper vi dig i rätt riktning

Kom i kontakt
Kontakta oss
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy
X

    Kontakta oss