Karriär

Vi söker nya revisionsmedarbetare!

Carlsson & Partners Revisionsbyrå AB grundades 1998 och sedan 2018 har vi också en växande redovisningsavdelning samt att vi ingår i ett stort, globalt nätverk av oberoende revisions- och konsultbyråer, HLB International, med medlemmar i 157 länder, som verkar tillsammans över landsgränserna med sin expertis.

 För närvarande är vi 15 medarbetare på vårt Stockholmskontor och 20 på kontoret i Malmö. Kontoret är beläget vid Odenplan och med bra närhet till kommunikationer.

 Vår arbetsmiljö är positiv med en platt organisation och korta beslutsvägar. Bra kommunikation med varandra oavsett ställning inom företaget där alla är synliga. God stöttning inom arbetsgrupperna och dessutom har vi kul tillsammans. Vi har som motto att det ska vara en bra balans mellan arbetsliv och privatliv och därför arbetar vi aktivt för att jämna ut arbetstoppar.

 Förutom det arbete vi utför har vi aktiviteter för att fortsätta vår goda sammanhållning, med t ex resor och div nöjen tillsammans. Utöver det erbjuder företaget ett generöst friskvårdsbidrag, företagshälsovård och mycket annat.

Vill du växa inom organisationen och kunna anta nya utmaningar i företaget, får du dem praktiska hjälpmedlen och vidareutbildningar som krävs för att nå den erfarenhet som behövs för att ligga i framkant inom yrket. 

Just nu söker vi flera juniora revisionsmedarbetare som vill utvecklas inom yrket. Vi erbjuder alla nödvändiga utbildningar för att en dag skriva revisorsprovet och anta nya utmaningar.

 

Meriterande;

–     Ett eller några års erfarenhet av revisionsarbete från en annan byrå

–     Törst för utmaningar och har en vilja att lära sig och anta nya utmaningar.

 

Skicka gärna din intresseanmälan till; mail@carlrev.se

Läs mer på LinkedIn

 

Kontakta oss

Oavsett fråga så hjälper vi dig i rätt riktning

Kom i kontakt
Kontakta oss
x
x

Share to:

Copy link:

Copied to clipboard Copy
X

    Kontakta oss